h

SP wil duidelijkheid voor de Van Beekstraat

27 juni 2007

SP wil duidelijkheid voor de Van Beekstraat

De Boxtelse SP-fractie heeft een brandbrief naar het College gestuurd over de Van Beekstraat. In wijk Selissen zijn allerlei ontwikkelingen gaande en de bewoners van de Van Beekstraat dreigen op allerlei terreinen kind van de rekening te worden. Reden voor de SP-fractie om meer duidelijkheid te vragen voor bewoners.

Vanaf de start van de herstructurering van wijk Selissenwal ondervinden bewoners van met name het tweede huizenblok in de Van Beekstraat, al de nodige hinder van de werkzaamheden en ontwikkelingen.

Zo hebben ze scheuren in hun huizen opgelopen door de bouwwerkzaamheden van woonstichting St. Joseph, is er veel minder parkeerruimte en veel meer verkeer, zijn er ontmoetingsplekken verdwenen en zijn de bomen in de Van Beekstraat inmiddels ten dode opgeschreven door de bouw- en rioleringswerkzaamheden.

Deze situatie leidt tot veel onrust en irritatie bij bewoners. En daarnaast doen er veel verschillende verhalen en versies van verhalen de ronde.

Reden voor de Boxtelse SP-fractie om nu eens klip en klaar van het College te horen welke oplossingen er voor de bewoners aan de Van Beekstraat al dan niet gevonden kunnen worden. De SP heeft daartoe een brandbrief aan het College geschreven.

Eerder voerde de Boxtelse SP met bewoners al actie tegen Woonstichting St. Joseph voor de opgelopen schade aan hun woningen. St. Joseph heeft inmiddels schuld erkend, maar er is nog onenigheid over de hoogte van de vergoedingen aan bewoners.

"verder";Brandbrief aan College

Van Beekstraat: College B&W reageert op oproep SP-fractie

U bent hier