h

Bestemmingsplan Velder enige haalbare oplossing

7 november 2007

Bestemmingsplan Velder enige haalbare oplossing

Gisteren is in de commissie Ruimtelijke Zaken het veelbesproken bestemmingsplan Velder aan de orde geweest. De SP-fractie vindt dat het voorgestelde bestemmingsplan de enige haalbare oplossing voor Velder is.

Raadslid Nick Geerlings voerde als vervanger van commissielid Eric van den Broek het woord over het bestemmingsplan. Bijgaand de bijdrage van de SP-fractie, waarbij duidelijk is dat de SP vindt dat het voorgestelde bestemmingsplan de enige haalbare optie voor Velder is.

De SP-fractie roept Gemeente, de beheerder van Velder en de betrokken natuurgroepen op om tot een convenant te komen, waardoor het maximale wordt bereikt als het gaat om het organiseren van (meerdaagse) evenementen.

Oproep tot convenant landgoed Velder.

U bent hier