h

Voedselbank heeft tijdelijke huisvesting

17 december 2007

Voedselbank heeft tijdelijke huisvesting

Vanmiddag tekenen de Voedselbank en de gemeente een overeenkomst, die de Voedselbank voorziet in tijdelijke huisvesting in de voormalige peuterspeelzaal bij Oosterhof. De Boxtelse SP-fractie, die actief heeft geijverd voor de huisvesting is verguld met deze oplossing.

Vanmiddag tekenen SP-wethouder Ger Wouters en het bestuur en vrijwilligers van de Voedselbank, voor tijdelijke huisvesting van de Voedselbank in de voormalige peuterspeelzaal bij oosterhof.

Een periode van onzekerheid wordt daarmee voor de Voedselbank afgesloten. SP-fractievoorzitter Eric van den Broek is blij met de afspraak: 'Helaas is de Voedselbank in een rijk land als Nederland, ook in Boxtel een noodzakelijk kwaad. De vrijwilligers van de Voedselbank doen belangrijk werk, dat verder gaat dan alleen het uitreiken van Voedselpakketten. Prima dat nu is voorzien in tijdelijke huisvesting, maar laten we nu ook meteen op zoek gaan naar permanente huisvesting. Wij hopen dat ons voorstel, om daar werkgevers en het Citymanagement een rol in te laten hebben, daarin wordt meegenomen.'

Weblog Ger Wouters:Voedselbank in Olleke Bolleke.
Voedselbank onder dak.

U bent hier