h

Buurtenquête Breukelen afgesloten

2 juli 2008

Buurtenquête Breukelen afgesloten

De buurtenquête in Breukelen is afgesloten met het ophalen van de laatste formulieren in de Hertogenstraat en omgeving. In totaal zijn 260 formulieren opgehaald bij ruim duizend woningen. Dat is een respons van 25%. De SP gaat een rapport van de enquête maken.

Veel suggesties van bewoners
De enquête is gehouden in het gebied tussen de Baroniestraat, Molenstraat, Van de Voortweg, Leenhoflaan en de spoorlijn Boxtel-Den Bosch. Hier is eenzelfde enquête gehouden als eerder in Munsel, Selissen en In Goede Aarde. Naast een aantal standaardvragen was er ook ruimte voor bewoners om hun klachten en suggesties op het formulier te schrijven. Hier is veel gebruik van gemaakt, hetgeen belangrijke informatie opgeleverd heeft waar actie op ondernomen kan worden.

De gegevens worden nu verwerkt in een rapport. Dit rapport zal na de zomervakantie aan de verantwoordelijke wijkwethouder overhandigd worden. Ook zal de SP een folder maken voor bewoners met daarin de resultaten, conclusies en aanbevelingen van het onderzoek. Coördinator Buurtenquêtes Willem van Meurs is tevreden: ‘Bewoners waarderen het dat wij hun mening vragen en daar vervolgens ook iets mee doen. Bovendien is dit een goede manier om te weten te komen wat er in de wijken leeft.’

Veel support voor SP-initiatief in Breukelen.

U bent hier