h

SP deelt aan het station sponzen en taalgidsen uit

3 juni 2009

SP deelt aan het station sponzen en taalgidsen uit

Vrijwilligers van de Boxtelse SP-afdeling hebben vanochtend sponzen en taalgidsen uitgedeeld aan het station in Boxtel. De SP is in Boxtel de enige partij die de Europese verkiezingen aan de man brengt. Een enkele andere partij beperkt zich tot het plakken van een paar posters of het verspreiden van een folder via een commercieel bureau dat huis-aan-huis-mailings verzorgt.

De SP laat in Boxtel zien waar het in de politiek om zou moeten gaan. Naar de mensen toe en mensen proberen te mobiliseren voor jouw ideeën.

Vanochtend hoorden de Boxtelse SP'ers aan het station overwegend positieve geluiden terug. Voorzitter Dave van de Ven zei daarover het volgende: 'De mensen waarderen het dat we hier vroeg in de ochtend al weer staan. Er werd dan ook veelvuldig succes toegewenst en verschillende passanten gaven aan zeker op de SP te zullen stemmen.'

Morgen is het voor de SP-vrijwilligers afwachten waar alle inspanningen toe zullen leiden. De verwachting is verkiezingswinst. De SP in Boxtel organiseert donderdagavond voor leden in ieder geval een verkiezingsfeest in het kantoor aan de Breukelsestraat.

SP deelt sponzen uit op Zwaansebrug en bij Oosterhof.
Website Minder Brussel.

U bent hier