h

Boxtelse SP-fractie vraagt om meer daadkracht bij herontwikkeling Pantarhei

2 april 2010

Boxtelse SP-fractie vraagt om meer daadkracht bij herontwikkeling Pantarhei

In een brief aan het College van B&W heeft de SP gevraagd om meer daadkracht bij het opnieuw inrichten van het braakliggende Pantarhei-terrein. Tevens vraagt de fractie aandacht voor het recentelijk verdwijnen van een hondenuitlaatplaats. Omwonenden kunnen nu nergens met hun trouwe viervoeters terecht.

Het Pantarhei-terrein heeft jarenlang braak gelegen, omdat het in bezit van Domeinen was. Nu de gemeente Boxtel het terrein alweer enige tijd in bezit heeft, bestaan er plannen om betaalbare nulenergiewoningen te realiseren. De SP juicht die ontwikkeling zeer toe, maar ziet met bewoners dat de plannen traag van de grond komen. Fractievoorzitter Eric van den Broek zegt er het volgende over: ‘De bouwplannen op Pantarhei passen uitstekend in de woonvisie van de gemeente. Mensen wachten op concrete voortgang. Wij vinden dat de plannen met daadkracht opgepakt dienen te worden.’

Naast de oproep tot voortgang in de herontwikkeling van het terrein vraagt de SP om aandacht voor de hondenbezitters en om meer communicatie met bewoners.

Brief aan College van B&W betreft Pantarhei-terrein.

U bent hier