h

Boxtelse SP voert komende dagen flink campagne voor landelijke verkiezingen

4 juni 2010

Boxtelse SP voert komende dagen flink campagne voor landelijke verkiezingen

De meeste politieke partijen doen het in Boxtel rustig aan tijdens de lopende campagne voor de landelijke verkiezingen. Afgezien van één politieke ochtend, het hangen van wat affiches en het aanwezig zijn op de weekmarkt door een paar partijen, blijft het bij de meeste partijen erg stil. De Boxtelse SP is echter erg actief. De campagne begon dik een maand geleden al met het plakken van reusachtige billboards op de Boxtelse aanplakborden en het verspreiden van 12.000 ‘ZO’-kranten. Daar kwamen de afgelopen nog eens de verspreiding van 12.000 verkiezingsfolders bij. Tot en met woensdag de 9de zal de SP daarbij voortdurend op straat en tussen de mensen actief zijn.

SP-voorzitter Dave van de Ven is duidelijk over de inzet van de Boxtelse SP: ‘Politieke partijen dienen eigenlijk altijd op straat, tussen de mensen actief te zijn. Maar zeker in verkiezingstijd. Het is teleurstellend om te zien hoe weinig er door de andere partijen wordt gedaan, kennelijk wordt er vooral geleund op hun landelijke partij-organisaties en de televisie-aandacht. Op deze manier ontstaat er een televisiedemocratie, een slechte ontwikkeling.’

De SP was vanochtend aanwezig op de weekmarkt en zal zaterdag tomatenschuursponzen uitdelen in het centrum. Zondag wordt een bezoek gebracht aan festival Popgefokt!, terwijl er op dinsdag- en woensdagochtend nog gefolderd wordt bij het station en aan de poort van diverse Boxtelse bedrijven.

Het motto van de SP-campagne luidt ‘De grote schoonmaak, stem SP’.

Eindsprint landelijke verkiezingen, ga stemmen op 9 juni!

U bent hier