h

Molenwijkpark is geen racebaan

22 april 2011

Molenwijkpark is geen racebaan

De Boxtelse SP-fractie heeft vragen gesteld aan het College van B&W, over de overlast van autoverkeer en zwerfvuil in het Boxtelse Molenwijkpark. Verschillende omwonenden en gebruikers van het park hebben gevraagd om de overlast aan te pakken.

De gebruikers van het park klagen over het vele autoverkeer dat de laatste tijd door het park dendert en het zwerfvuil dat door sommige gebruikers wordt achtergelaten. SP-fractievoorzitter Eric van den Broek roept het College in een brief op om de problemen aan te pakken: ‘Gebruikers van het park hebben veel last van het autoverkeer en willen dat de overlast stopt. Onze fractie is het met hun eens: park Molenwijk is geen racebaan en dat moet vooral zo blijven.’

Bovendien hoorde de SP van verschillende gebruikers van het park terug dat er steeds meer afval, zoals blikjes, plastic zakjes, flesjes e.d. in het park rondslingeren. ‘Op de eerste plaats moeten mensen zelf natuurlijk verstandiger zijn en het park niet vervuilen, maar meer toezicht op de overlast van het autoverkeer en op het achterlaten van rommel zou heel erg wenselijk zijn’, zegt Eric van den Broek over het verzoek van de SP-fractie.

De SP roept het College op snel maatregelen te treffen. ‘Zeker nu het zulk lekker weer is en veel mensen van het park gebruik willen maken’, aldus fractievoorzitter Van den Broek.

Brief aan College van B&W over overlast Moelnwijkpark.
September 2008: Brief aan College van B&W betreft verplaatsen kiosk en ontwikkeling Molenwijk.

SP lanceert voorstel voor realisering natuurtheater in Park Molenwijk.

U bent hier