h

Ook gemeente opent enquête Schijndelseweg

30 september 2011

Ook gemeente opent enquête Schijndelseweg

Nadat de SP de veiligheid op de Schijndelseweg diverse keren in de gemeenteraad heeft aangekaart en na diverse ongelukken, komt de gemeente eindelijk in actie met een evaluatie naar de veiligheid van de Schijndelseweg. Ook via de gemeentelijke website www.boxtel.nl is het inmiddels voor burgers mogelijk om een enquête in te vullen. U kunt het enquêteformulier hier vinden. Het is tot 6 oktober nog mogelijk om via de gemeentelijke site te reageren. Via onze eigen SP-site kan dat tot het moment dat de evaluatie daadwerkelijk in de gemeenteraad plaatsvindt.

Fractievoorzitter Eric van den Broek is blij met het uiteindelijke initiatief van de gemeente, maar vindt de internetenquête wel wat mager: ‘Wij hebben ervoor gepleit dat de gemeente naar de mensen toegaat, bijvoorbeeld in een evaluatiebijeenkomst in de Rots. Dit college regeert echter vooral vanachter het bureau en blinkt niet uit in het betrekken van burgers.’

Desondanks hoopt de SP dat er veel reacties binnenkomen via de gemeentelijke website, waardoor de geluiden van weggebruikers toch doorklinkt in de evaluatie.

Website Gemeente Boxtel: Enquête Schijndelseweg
Weer ongeluk op de Schijndelseweg.

U bent hier